lauantai 13. lokakuuta 2012

amelie has a strange feeling of absolute harmony. it's a perfect moment. a soft light, a scent in the air, the quiet murmur of the city.

Vietetyt yöt: 3kpl 
Plussat: Mul on pakkomielle näistä hostellien aamupaloista, joten pakko taas kommentoida. Tuore appelsiinimehu ja NELJÄT erilaiset murot teki mut tosi iloseks. Tarjolla oli myös croissantteja, paahtoleipää, patonkia (+ kasa erilaisia marmeladeja), kaakaota, kahvia ja teetä. 
Mun hostelli oli Montmartressa, ihan Amelien hoodeilla. Ihastuin tähän alueeseen ja kiertelinkin täällä huomattavasti enemmän kun tuolla päänähtävyyksien keskellä. Pariisi oli sateellakin kaunis.
Miinukset: Varasin liian vähän aikaa. Kolme yötä oli ihan liian vähän.
 Muuta mainittavaa: Tulin tosi laiskaks näissä vikoissa kaupungeissa. kamera kulki kyllä mukana, mut jaksoin kaivaa sen esiin aina vaan harvemmin. 
Tulin Pariisiin myöhään illalla ja olin vaihteeks taas eksyksissä, jolloin joku pariisilainen nainen tuli tarjoamaan apua. Se kävi kysymässä kahesta eri kahvilasta ohjeita mun hostellille ja saatto mut loppujen lopuks ovelle asti. Väittikö joku et ranskalaiset on töykeitä?
Seuraavaksi: Pariisi oli mun viimenen virallinen reilistoppi. Nyt matkaan Kölniin huilimaan pariks päiväks.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti